CLOSE
CLOSE

Kini Anda Boleh Beri 'Kek Carut' Sebagai Kejutan Pada Orang Yang Anda Benci!

Best juga kalau hantar kek carut pada ex boyfriend/ex girlfriend.


  • Share:

Kini Anda Boleh Beri 'Kek Carut' Sebagai Kejutan Pada Orang Yang Anda Benci!
Gambar: Tatsdelivery

Lupakan rasa dendam dan tak senang hati anda tu, kini ada cara baru kalau nak luahkan rasa benci, apa kata anda hantar kejutan pada mereka?

Sedia dihantar pada penerima.

Surprise Hate Mail dari Tats Delivery ini memberikan ada peluang untuk menghantar pesanan 'carut' pada seseorang dengan mesej yang cukup jelas! Bagi pemilik Tats Delivery, beliau menegaskan perkhidmatan 'kek carut' ini bukanlah untuk menyemarakkan rasa kebencian.

"Saya seorang yang suka membuat kek dan saya juga jenis yang gila-gila, suka merapu, melawak dan kenakan orang. Tapi setakat ini, belum ada lagi la yang sanggup berabis duit tempah kek untuk orang yang mereka benci. Jadi target asalnya 'kek carut' ini untuk sekumpulan kawan-kawan yang memang rapat, gila-gila dan tak kisah dapat kek atau pisang carut sebagai kejutan", jelasnya lagi.

Anda juga boleh menghantar pisang carut.

Tats Delivery kini sedang mengadakan promosi untuk anda yang mahukan perkhidmatan mereka. Bagi kek butter atau kek coklat dengan hiasan krim yang ringkas, ia berharga RM50 termasuk kos penghantaran. Bagi pavlova, harganya RM70 termasuk kos penghantaran dan bagi kek butter atau kek coklat yang menggunakan hiasan yang sukar ataupun fondant, ia berharga RM80 bergantung pada corak. Penghantaran terhad pada kawasan Shah Alam, Subang dan Kuala Lumpur sahaja.

Jadi bagi anda yang berminat untuk menghantar mesej carut pada seseorang disertakan elemen kejutan, anda boleh menghubungi Tats Delivery di sini dan mereka bersedia memenuhi permintaan benci anda. Tapi anda jangan la serius sangat, mana la tahu tengah gaduh boyfriend girlfriend ke, pun boleh hantar kek ni dengan pesanan 'istimewa'.


  • Share:

Comments

Related Articles

Back to top