Rojak Daily Logo
Back to top

Lupakan Selfie, Trend Gambar Travel 2017 Adalah Gambar Pintu

Di Pulau Pinang ada banyak pintu-pintu menarik.

0
comments
Lupakan Selfie, Trend Gambar Travel 2017 Adalah Gambar Pintu
Gambar: Azwa / Rojak Daily

Kalau anda penggemar selfie dikala travel dan suka upload di Instagram, memasuki tahun 2017 ini, selfie sudah basi. Terkini mengikut travel blogger dan instagrammer popular, trend gambar travel 2017 adalah gambar pintu.
 

 

A photo posted by Jessica Lu 🌴 (@gsslu) on


Fotografi merupakan satu perkara yang mesti dilakukan ketika berlibur. Tidak kisah gambar anda ataupun permandangan, ia bertujuan untuk mempamerkan keindahan lokasi yang anda kunjungi.
 

 

A photo posted by Alex Goldman (@alexlgoldman) on


Kini anda boleh mengikuti trend gambar travel 2017 iaitu mempamerkan gambar pintu. Dengan menggunakan #doortraits, anda boleh melihat keunikan pintu di pelbagai lokasi di London, Iran, India, Paris dan serata dunia.
 

 

A photo posted by 📍 San Francisco (@sophia.gb) on


Tapi kenapa pintu? Pintu punya maksud yang misteri dan membuatkan kita tertanya-tanya apakah yang akan ada disebaliknya. Pintu juga merupakan arah yang akan kita masuk untuk ke satu-satu bahagian jadi ia dianggap komponen yang sangat penting.

Jadi lepas ni kalau anda travel, jangan lupa ambil gambar pintu yang cantik-cantik dan gunakan #doortraits untuk dapatkan banyak likes dari pengguna Instagram serata dunia.
 

 

A photo posted by женя | genia (@currantea) on

 

A photo posted by @nycgradgirl on

 

A photo posted by Ariana Novoa (@arianasrn) on

 

A photo posted by Sabine Bruckner (@sabine_bruckner) on

 
 
Comments