Rojak Daily Logo
Back to top

Datuk Seri Siti Nurhaliza Dedah Jantina Cahaya Mata Di Instagram

Impian Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa jadi kenyataan.

0
comments
Datuk Seri Siti Nurhaliza Dedah Jantina Cahaya Mata Di Instagram
Datu Seri Siti Nurhaliza dan Datuk Seri Khalid umumkan di Instagram. (pic: Instagram @ctdk)

Bersempena ulang tahun kelahiran yang ke-39 tahun diraikan Datuk Seri Siti Nurhaliza hari ini, beliau turut berkongsi jantina anak yang bakal dilahirkan Mac depan
Menerusi muat turun videonya bersama suami, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa di laman Instagram, penyanyi terkenal itu mendedahkan yang akan melahirkan anak perempuan sulung.

“Hadiah yang paling bermakna untuk Siti kali ini ialah zuriat yang bakal dilahirkan. Insya-Allah apa yang dinanti-nanti selama ini, akan jadi kenyataan. Selama 11 tahun menanti, doa Siti dan suami akhirnya dimakbulkan.

“Tuan doktor mengesahkan kandungan Siti ialah puteri. Doakan semoga puteri kami akan sihat sempurna dan menjadi anak solehah. Insya-Allah. Doakan semua akan selamat nanti.,” kata Siti yang kini sedang bercuti di Singapura bersama keluarga.

Tambah Siti, tanggungjawab yang bakal disempurnakannya kelak bukanlah satu tugas mudah.

“Sebab itu Siti hargai pengorbanan ibu. Jadi Siti nak ucapkan jutaan terima kasih sempena kelahiran hari ini buat ibu tersayang. Selalunya kalau hari lahir orang ingat empunya diri. Sebaliknya kita patut ingat ibu kita yang bertarung nyawa untuk melahirkan Siti. Juga kepada arwah ayah. Tak ada mereka, tak wujudlah Siti Nurhaliza di muka bumi ini.

“Siti bersyukur juga di usia 39 tahun, Allah beri banyak keberkatan dan keistimewaan. Siti akan sentiasa mengingatkan diri untuk bersyukur dengan semua nikmat ini,” katanya.

Terdahulu bersempena ulang tahun kelahiran Siti hari ini, beberapa buah stesen radio tanah air mewujudkan segmen khas dan istimewa memutarkan lagu dendangannya. Stesen yang dimaksudkan seperti Era.Je, Kool FM, Hot FM, Gegar FM, Sinar FM, Suria FM, Best FM.

 
 
Comments