Rojak Daily Logo
Back to top

Anak Selebriti Paling Berpengaruh

Mereka bintang kecil dengan keletah mencuit hati, mereka anak selebriti ternama yang setiap gerak geri menjadi perhatian.

0
comments
Anak Selebriti Paling Berpengaruh
Zaman lembaran sosial, serba serbi di hujung jari. Ramai artis menggunakan media sosial untuk berkongsi kehidupan dan keletah anak mereka dengan peminat. Sudah namanya rezeki anak, anak selebriti ini lebih mendapat perhatian dan menjadi viral di laman sosial. Malah mereka juga sudah mula menjana pendapatan sendiri akibat lonjakan populariti ini.


Gambar Lara bersama Scha dan Awal: Facebook Lara Alana

Lara Alana
Anak dara Scha Alyahya dan Awal Ashaari ini cukup terkenal. Dia bukan sahaja mempunyai lebih daripada 2.1 juta pengikut di Instagram @laraalanaa dengan lebih sejuta likes di Facebook malah Datin Rara sering muncul di iklan mahupun sebagai tetamu undangan program TV. Lara juga bakal mempunyai program realiti sendiri yang menjadikannya kanak-kanak Malaysia pertama mempunyai program realiti! Lebih manis, dia turut dicalonkan untuk kategori Personaliti Media Sosial Popular Anugerah Bintang Popular BH ke-29 (ABPBH 29) Anugerah Influence Asia 2015 untuk kategori Online.


Gambar Aaisyah: Facebook Aaisyah Dhia Rana

Aaisyah Dhia Rana
Anak Che Ta dan Zain Saidin ini cukup comel. Dia bukan sahaja bijak beraksi di hadapan kamera, malah cukup selesa mengenakan apa jua persalinan yang diberikan kepadanya. Gaya Aaisyah saling tidak tumpah dengan ibunya. Belum pun berusia 2 tahun, Aaisyah sudah mengembara serata dunia dan menjadi duta untuk pelbagai produk. Dia juga merupakan artis terkecil sertai LOL Entertainment. Pengikut instagramnya @aaisyahdiarana juga mencecah 248 ribu.
 

Gambar Arrian: Instagram @Tomokofficial

Arrianshah Akid
Peminat kepada artis Tomok pasti mengenalinya daripada video yang dikongsi Tomok. Lebih menarik video gelagat Arrian bercakap dalam bahasa Inggeris yang dengan slaga Mat Saleh cukup mencuit hati dan sering mendapat lebih daripada 100 ribu likes.
 
 

saya tengah rehearsal untuk buat opening showcase ayah nanti 🍗😁

A video posted by Tomok (@tomokofficial) on

 


Gambar Naera: Instagram @ziranabil

Naera Mikayla
Anak sulung pasangan Nabil Rajalawak dan Nazira Ayub yang lahir pada 25 November 2012. Nama Naira yang bermaksud cahaya merupakan gabungan nama Nabil dan isterinya Zira.Walaupun populariti Naera tidak sehebat Lara dan Aaisyah tetapi dia cukup dikenali rakyat Malaysia terutama peminat Nabil.   
 
 
 
Comments